Wat is het leven?
Een vraag gesteld door vele.
Leven, tja ...
Hoe moet je zo'n woord omschrijven?
Leven is ontdekken,
genieten,
plezier maken,
...
Zoveel goede dingen zijn er,
deze dingen zullen we koesteren.
Leven,
het heeft ook een andere kant.
Deze kant is niet zo positief,
is eerder negatief.
Er gebeuren dingen
die je liever niet meemaakt.
Maar we leren uit de negatieve dingen,
eigenlijk leren ze ons ook positieve dingen.
Als er iets is
wat je leert uit het leven,
dan is het toch wel
dat je ontdekt wat liefde is.
Een ding weet ik nu,
ik weet wie om me geeft
en om wie ik geef,
deze mensen zullen me nooit in de steek laten
en ik zal hen ook nooit in de steek laten.