Toen, dat is een heel groot woord.
Toen, dat is het woord, dat bij die mooie tijd hoort.
Toen was dit, Toen was dat.
Jij kwam Toen in m`n leven.
Je hebt me zoveel liefde gegeven.
Maar helaas, Toen ging het mis.
Onze liefde duurde maar een paar dagen, als ik me nu niet vergis.
Het enige dat ik je echt nog 1 keer wil geven: Dat is De Kus.
De Kus, die ik heel m`n leven nooit zal vergeten.
Die kus, die zou ik me herinneren voor heel m`n leven..
Toen, Toen zou ik me afvragen, waarom zou ik aan zo’n kus denken?
Toen was het van: Ik had jij, Jij had mij, allebei blij.
Was Toen alles nou mooier ,was Toen alles nou beter zonder jou?
Veel te veel verdriet, veel te veel vragen, veel te weinig papier.
Ik krijg geen haast geen mooie letter op papier.
Mijn gedachten die bestaan nog over jou en mij, heel diep in mijn hart.
Maar jij, jij bent te ver van m`n hart.
Toen kwam jij in m`n hart, en toen ging je er weer uit.
Dat is het hele verhaal.
Ik heb genoeg gevoelens opgeschreven.
De enige woorden die ik nu kan zeggen:
Kom toch weer terug in m`n leven!!!