Leeg was mijn leven,
mijn toekomst was vaag.
door niets gedreven
alleen maar door de vraag:
Komt er ooit iemand die van mij zal houden,
en die met mij aan dit wonder wil bouwen.
wat ik nu voel valt haast niet te beschrijven
ik wil naar hem gaan en steeds bij hem blijven!
Dit is liefde ware liefde,
dit is sterker dan 1000 soldaten of dan een orkaan.
Dit is liefde ware liefde,
waarvoor ik wat ik heb wil verlaten,
waarvoor ik wil gaan.
wat me leven de rest van me leven bepaalt
waaruit iedereen zijn levenskracht haalt.
Dit is liefde.
Lang zijn m'n dagen, m'n lijf leeg geroofd.
duizenden vragen vermoeien mijn hoofd!
wie was die jongen?,
ik wil mijn hart en mijn ziel aan hem geven!
Ik liet hem snel in mijn hart binnendringen,