Schatti,
Je geeft me zo’n zalig gevoel,
kan het haast niet beschrijven,
wat voor een gevoel.
Maar zal proberen:
Vlinders in m’n buikje.
Zwetende handjes als ik je aanraak.
Blozende kaakjes als je iets liefs zegt.
Tranende oogjes als ik probeer uit te leggen,
wat ik voel bij je!
Traantjes van geluk,
geluk omdat ik me niemand,
Niets anders kan en wil inbeelden!
Jij geeft mij alles waar ik naar verlang!
Schat blijf bij me aub!
Kwil je nooit meer kwijt!
Bij jij voel ik me super!!
Je t’aime pour toujour!!!