Je zegt;
‘’ Ik hou van jou ‘’
‘’ ik wil je nooit meer kwijt ‘’
Maar je woorden wegen niet op tegen je daden
Je smst je ex
Dat je d’r mist
En dat je van d’r houdt
Het doet me allemaal zoveel pijn
Je zegt nu
Dat het allemaal niks betekende
Maar hoe kan ik je nu nog geloven?
Ik geef zoveel om je,
Maar je krijgt het telkens weer voor elkaar
Ik vraag me vaak af,
Waaraan heb ik dit verdiend?
Blijkbaar ben ik niet goed genoeg
Blijkbaar is je ex dat wel
Hou alsjeblieft op met je woorden;
‘’Zij betekent niets voor mij,
jij bent veel belangrijker voor mij!’’
Hou alsjeblieft op,
Je woorden wegen niet op tegen je daden
Ik heb jou alles gegeven,
Mijn hart, mijn hele leven,
Maar dat is nu allemaal kapot
Ik wil je zo graag vergeven
Maar ik weet
Dat kan niet meer,
Jij hebt hiervoor gekozen,
Niet ik.
xxx