Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gevoel
wat voel jij nou voor mij?
dat wil ik graag weten
je maakt mij zo blij
of moet ik dat allemaal maar vergeten?
jij geeft mij een blij gevoel van binnen
elke keer als ik je spreek
moet ik er niet meer aan beginnen?
is het allemaal fake?
vertel mij eens wat het voor jou is
ik geef veel om jou
ik heb het gevoel dat ik iets mis
mijn vertrouwen in jou
ik wil je echt niet kwijt
maar ik heb het gevoel dat je iets verbergt voor mij
dat je mij iets vermijd
en dat doet mij pijn
Reacties op dit gedicht
nadia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
nadia
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
11 november 2001
Thema's:
[Verliefd]
[Houden van]