Door de nevel van de morgen,
zie je de zon al komen,
weer een dag vol zorgen,
nog een dag zonder dromen,
de wind blaast je haar uit je gezicht,
warmte gaat door je heen,
je doet je ogen dicht,
je gezicht blijft van steen,
door de nevel van de morgen,
zie je de zon al komen,
weer een dag vol zorgen,
nog een dag zonder dromen,
een warmte omarmt je zacht,
ineens voel je je gelukkig, intens,
samen sta je sterk, je lacht,
je voelt je weer een mens,
Samen kom je er wel door,