Woorden kwetsen, woorden raken.
Met woorden kan je mensen angstig maken.
Woorden bepalen, goed of slecht.
Maar woorden zijn eigenlijk je volste recht...
Woorden kunnen je tot waanzin drijven, tot woede, angst, zelfs dood.
Maar woorden kunnen je leven redden, soms redden ze je uit de nood.
Dus, alsjeblieft, gebruik ze verstandig en goed
en zorg er echt voor dat iedereen dat doet.