Niet langs de weg gedacht, misschien
Niet langs gebaande paden
Niet volgens jouw manier, misschien
Niet volgens de verhalen
Niet zoals gehoopt, misschien
Niet zoals in mijn dromen
Niet als een held, misschien misschien
Maar ik zal er heus ook komen
Ik vecht, ik knok, ik sla je neer
Als jij mij wanhoop biedt
Een mens kan toch niet sterker worden
Als hij alleen maar zonlicht ziet?
Ik vecht, ik knok en ik marcheer
Triomftocht langs mijn verleden
Ik kom er, heus wel, ooit wel eens
Dan pas ben ik tevreden...