---
~Wie kan me helpen?
~Wie kan me zeggen
~Hoe ik mijn ware ik kan uitleggen
---
Ik heb mensen leren kennen
Waarmee ik moeite had om aan ze te wennen
Ze noemden dingen op
Waarin ik mezelf niet wou herkennen
Ik geef toe, ik zag het leven als een groot gat
En dacht dat ik het niet meer had..
Maar de mensen bleven het positieve herhalen
Waar ik af en toe best wel eens van kon balen
Maar vanaf nu wil ik iets positiefs uitstralen
En dus nooit meer in het zwarte gat terug dalen..
---
~Wie kan me helpen?
~Wie kan me zeggen
~Hoe ik mijn ware ik kan uitleggen
---