duren jou nachten even lang,
wanneer de dag verdwijnt
nemen de emoties toe,
wanneer de nacht verschijnt
beleef je hetzelfde,
wanneer je hem kust,
aankijkt en spreekt over de toekomst
herleef je ons moment,
wanneer je in zijn ogen kijkt,
zijn hand neemt,
en voor een knuffel rijkt
geef je een traan,
wanneer je denkt aan toen,
droom je soms weg,
naar onze eerste zoen
streef je soms naar het gevoel,
zo vertrouwd en tevree,
streef je soms naar meer
maar geef je te weinig uit angst
denk je nu en dan aan mij,
want ik denk nog vaak aan jou,
kan je niet vergeten,
ben zo bang