kwadrateert
het schuine
door meer rechtgezet
de afkam
van komaf
sociaal gebed
genetisch potentiaal
en energetisch
dubbel-zijn
versneld met massa
van succes
vertraagd
door zieligheid
bloeien
tot mijn wortels
bloot
in kwetsbaarheid
van moeder aarde's
schoot
tot haar vruchtbaarheid
verdorde
en de cirkel sloot
chaos gaat vooruit
de ruimte
achter mij
gevuld met pogingen
tot heersen
zonder handen
met toevalsintuïtie
en een bek
vol tanden