Zachtjes neem ik het te hand
en steek hem door het gaatje
We smeden nu een band
wij samen door dat gaatje
Ik beweeg je sneller
tot ik mijn juiste ritme vind
je wordt nu steeds maar feller
Je geluid
is wat me verblind
Na gebruik pak ik je terug te hand
en neem hem uit het gaatje
Nu het niet meer spant
leg ik je terug
mijn geliefkoosde plaatje