Waar de linde het licht bekoord zal vrede zijn.
Waar het licht de aarde verlicht zal vrede zijn.
Hemel en aarde samen 1 met alles.
Waar liefde een mensenhart doorboord zal rust zijn.
Hoezeer het lijden verlicht, hemelse bekoring zucht naar meer.
Eer en bekroning is nabij, eens licht wezens op aarde bekoord.
Waar de linde staat hoog voorop rust vrede op aard.