Wanneer de dag niet verloopt,
zoals je had gehoopt
en elke stap die je zet,
leidt tot opstand en verzet
je struikelt over je eigen voeten,
en mensen niet naar je groeten
alles uit je handen laat pleuren
en overal ongelukken laat gebeuren
dan is alles wat nog rest
een diepe duik in je nest
en de wereld om je heen
te vergeten meteen
Doe geen moeite om het nog te proberen,
want het zal toch alleen maar tegen je keren
Sluit de ogen en slaap voor twee
dan valt morgen hopelijk mee
Ben je toch nog nieuwsgierig of eigenwijs
dan maar een hoop sterkte en misschien win je wel die reis....