Glazen Wand
Beiden ieder aan een kant, daar tussen door
een onzichtbare glazen wand.Als je elkaar
niets meer durft te zeggen leeg zijn je
gevoelens niet uit kunnen leggen.
Uitzichtloos met elkander leven terwijl je
beiden toch altijd om elkaar heeft gegeven.
Daarom begrijpt hij het juist niet waarom
trek zij zich terug waarom al dat verdriet.
Met voorzichtigheid haar willen bereiken
maar ze blijft hem ontwijken.Juist niet
die wand willen verbreken maar hoe lang
gaat dit nog duren weken?
Ik weet dat je nu het even somber inziet op
deze manier is er geen toekomst in het ver-
schiet. Toch blijf proberen om haar als ze
er aan toe is te bereiken laat je zelf niet
zomaar wegduwen en ontwijken.
Als dit dan toch nog mocht lukken kunnen
jullie verder gaan zonder boosheid en nukken.
Maar ik blijf je zeggen goede vriend probeer
het eerst goed te krijgen dit is iets wat je
beide verdient.
Tot die tijd zal ik altijd met een luisterend
oor voor je klaar staan want met jou lot ben
ik zeker begaan. Ik hoop dat alles weer goed
tussen jullie zal komen dat jullie beiden
verder kunnen gaan met gezamenlijke dromen.
Weet dat ik altijd goede vriend voor je klaar
zal staan als het nodig is praat dan maar
tegen mij aan. Ik kan je geen advies geven
hoe je nu verder moet leven hoe je haar weer
kan bereiken en elkander weer een liefdevol
leven kan geven.
Maar ik weet uit ervaring dat je altijd iemand
nodig hebt om je aan te horen, dus als het nodig
is bel me, mail me laat je door anderen om dit
te doen niet storen.