Ik wil…
Ik heb mijn oren gespitst
Hoop dat ik je zo thuis hoor komen
Je bent maar een paar uurtjes weg
Gek, dat ik je dan toch zo mis
Ik wil je glinster oogjes bewonderen
Wil dat je me uren vast houd
Ik wil dat het weekend nog dagen gaat duren
Ik wil…
Nooit meer zonder jou
~