:: een kastje zei ze ::
Een kastje zei ze, ja een 'kastje'
van 89 kilo welliswaar ...erin geluisd...
En dat een golf zoveel ruimte bood
had ik zelf ook nooit gelooft
en ik heb al wat verhuisd, geloof me!
Dit keer een heus stapelbed, complete
bedombouw 'malm', twee nachtkastjes,
commode (...kastje...) twee stoelen en
het grootste spei met dons, ze heeft
het namelijk nogal eens koud - en 'ikea'
was weer blij met ons -
De jongste paste uiteraard niet meer
op de achterbank en dus maar in het
vooronder want onder de motorkap is
niet fijn. Geen controle pfft, het was
al een dure dag vandaag.
Ik zag ze allemaal wel kijken de overige
mede winkelende gezellen, 'dat past
nooit hehehe'. Maar ik laat me niet kennen...
never-nooit! Het niet te vinden pizames
zit me toch wel dwars, had nog wel gepast.
Tja dan het moment supreme,
...uitladen... een paar gescheurde
spieren verder - krav maga stelt dan
ook niks voor - staat alles weer binnen
en je kunt zowaar nog net de deur
door.
Naja, de uitlaat is nu ook weer netjes
afgevlakt. vooral de keren dat ik gas gaf,
mooi effect, de vonkenregen op een pijpie maar.
En voor diegenen die van puzzelritten houden volg het spoor
maar vanaf Haarlem de koffie staat klaar.
Pas wel op. De tunnel bevat nog wat andere
sporen de muur op ;))