Mijn gedachten
Ik zit in gedachten
Achter de pc
Kan niet langer wachten
Alleen de woorden willen niet mee
Mee met mijn gedachten
Mijn gedachten over jouw en mij
Van de meeste gedachten
Word ik niet blij
Mijn gevoelens raken verward
Van jouw schizofrenie
Dat ons leven tart
Gemengde gevoelens
Doen pijn aan mijn hart
Liefde van mij voor jouw
Kun jij niet beantwoorden
Voel mij dan alleen
Alleen in de kou
Jij leeft met die muur om jouw heen
Daar komt mijn liefde niet doorheen
Het verkild mijn hart
Die gaat voelen als een zware steen
Mijn verdriet, doet mijn liefde teniet
Maar ik wil niet stoppen,mijn liefde te geven
Ook al word die niet beantwoord
Kan anders beter stoppen met leven
Want zonder liefde kun je niet leven
En wil de hoop nog niet opgeven
De hoop voor jouw en mij
Mijn gedachten, ach ja mijn gedachten
Die worden door die hoop, weer een beetje blij