Lieve opa.. ik mis je
Ik zie een meisje met haar opa
Ze lachen spontaan en praten
Samen genietend van een nieuwe dag
Wandelen ze door de straten
Mooie herinneringen voor mij
Ik weet die raak ik nooit meer kwijt
Je verhalen, je lach, je eigen hoekje,..
..die zijn echt voor eeuwig en altijd
De uren..dagen..jaren.. gaan voorbij
De wereld gaat zonder jouw door
Alsof het iets vanzelfsprekend iets is..
..Maar geloof me, dat is het niet hoor!
Elke dag denk ik even aan jouw
Soms met een lach dan met een traan
Nu in het bijzonder jouw verjaardag
..ik laat die niet zomaar voorbij gaan..