ik ga nu weg het is nu klaar
was het iets voor je? wist ik het maar
miste je me als ik weg was
of kwam het toch wel goed van pas
hield je van me zoals je zei
meende je: je bent de enige voor mij
we hebben het samen leuk gehad
maar hoe je doet heeft me verward
hoe kan je me zo alleen laten gaan
me zien lopen en alleen blijven staan
hoe kan het dat je me niet achterna gaat
maar dat je daar gewoonweg alleen staat
heb je ooit wel eens zomaar aan mij gedacht
heb je wel eens op me telefoontje gewacht
weet je wel hoe erg ik jou mis
nu het toch echt over is
je laat me staan eenzaam en alleen
je liet me staan toen ik voor je ogen verdween
langzaam maar zeker was ik uit beeld
of heb ik die nikszeggende blik verbeeld
hoe kan je me zo alleen laten gaan
me zien lopen en alleen blijven staan
hoe kan het dat je me niet achterna gaat
maar dat je daar gewoonweg alleen staat
heb je ooit van mij gehouden?
had ik jou vertrouwen?
heb je ooit van mij gehouden?
had ik jou vertrouwen?