Toen jullie daar gisteren zo samen stonden,
waren jullie echt een stel,
en ik denk als het zo doorgaat
dan redden jullie het samen wel.
Jullie zijn al zo ongeveer,
verloofd met die ringen erbij,
Misschien wat jong om aan te beginnen,
Maar dat past bij jou, volgens mij.
Waarom ik hier een gedicht over schrijf?
Dat heeft een simpele reden,
want wat ik zo mooi vind bij jou,
is dat er ook gister weer geen anderen onder leden.
Want jullie lopen niet constant,
achter elkaars kont aan je sjouwen,
Net zoals een gemiddelde persoon doet,
jaren na zijn trouwen.
Je weet precies wat je voor jezelf wilt houden
en wat je met hem wilt delen,
En wat je later met hem wilt,
zeker is dat het tussen jullie nooit zal gaan vervelen.