Ik vraag me af of jij wel diegene bent waar ik op wacht
een prins op het witte paard die naar me smacht
Ik hoop dat je beseft dat ik je hart nooit zou kunnen breken
geloof me, ik zal zelfs geen belofte meer verbreken
Maar ik twijfel steeds aan jou
soms ben je zo kil en vol met kou
Andere keren breng je mijn gedachten op hol
dagdromen, een fantasiewereld vol
Je brengt me in verwarring door afstandelijkheid
maar in verleiding door tederheid
Misschien is dat net je aantrekkingskracht
de liefde die je geeft, waarover je beschikt met veel macht
Denk nu niet dat ik niet van je hou
als je wilt, geef ik mijn volledige hart aan jou
Ik wil gewoon oprecht tegen je zijn
en het spijt me van die korte pijn
Je kan me echt vertrouwen, geloof me
ik hou ook ontzettend veel van je
Ik wil je zeker nooit kwijt
daarom zeg ik dat het me spijt
(opgedragen aan N.K.)