Ik wil je even laten weten
Dat je nooit moet vergeten,
Dat ik altijd voor je zal klaarstaan
Als je het moeilijk hebt
En je kan het niet meer aan …
Je kan altijd in mijn armen schuilen
Met me praten en eens goed uithuilen.
Als je niet meer wilt leven,
Denk dan even …
Dat ik altijd van je zal houden
En je nooit zal verlaten,
Want ik zal je nooit gaan haten …
*14/11/2003*