hoe kon je nou?
Waarom deed je dit mij aan?
Waarom nou?
Jij laat ons zitten in de kou!
Z0als een vogel zijn prooi aanvliegt..
Heb jij dat bij ons gedaan!
Jij bent blijkbaar iemand die liegt , en bedriegt..
Waarom laat je ons hier met niets staan?
Alle waarom vragen worden mij niet beantwoord..
ookal is dit al 6 jaar geleden..
Jij gaat door , Vrolijk door..
Maar wij? Wij blijven hangen in het web van het verleden!