Mensen zo vol met zelfprojectie.
Ze durven niet in het diascherm te staan.
Laat staan in de buurt van een andermans spiegel.
Zo naakt en onvoldaan.
De mens een schaatser op glad ijs.
Waar die zich niet moet begeven.
Achter bewaakte muren.
Achter het voormalige ijzeren gordijn.
Bewapend,van top tot teen.
Denkbeelden, als maden in je kop.
Eieren,larven die vreten aan het individu.
Zijn we ooit in staat, om het kaf van het koren te scheiden.
J.S.