waarom liet je mij geloven dat je een lieverd was,
waarom liet je me denken dat je de ware voor me was,
waarom liet je me voelen alsof je van me hield,
waarom zij je elke keer ik mis je en ik hou zo van je,
waarom elke keer opnieuw trapte ik erin,
waarom belazerde je me en pakte me in,
elke keer liep ik in je valstrikken,
want je was zo lief,
je stem die elke dag zij,
ik mis je zo,
vertroetelde mij en stal mijn hart,
je wou niks met me,
omdat je dacht met carnaval een meisje te missen,
je dacht alleen aan jezelf en mij liet je zitten,
4 meisjes dat je zoende,
waarom was je nooit eerlijk geweest,
nooit gezegt dat het allemaal daarom ging,
je me daarom niet wilde,
je bang was iets te kort te komen,
waarom deed ik ooit geloven,
dat je lief mooi en aardig was,
waarom deed ik nooit geloven,
dat je een grote eikel was.