Mijn medicijn,
Jouw zachte stem klinkt als muziek in de oren,
ik kan het haast niet geloven.
Jouw stem is je verrader, het is als een vijver zonder water.
Het ontcijfert je helemaal,
jij en je taal.
De trilling in je stem, de warmte die je geeft.
Terwijl je naar me kijkt en stilletjes beeft.
Je bent zo lief en zacht,
daar heb ik heel mijn leven op gewacht.
Jij verzacht de pijn,
jij bent mijn medicijn.
Nikky