Here, wilt U mijn hart verwarmen
Ik ben zo koud en eenzaam
Wilt U zich over mij erbarmen
Ik ben doorweekt van tranen
Here, wilt U mijn handen nemen
Ik ben verdwaald in duisternis
Wilt U mij dragen op mijn wegen
Ik ben de duivel nagevolgd
Here, wilt U mijn gedachten leiden
Ik ben zo vol van zonde
Wilt U mij verlossen van de wereld
Ik voel me vastgeketend
De duivel heeft me in zijn klauwen
Versla hem Heer, versla hem dan!
Laat me vrij zijn
Om U te kunnen volgen
Uw Woorden te horen
Uw aanwezigheid te voelen
Laat me schuilen, dicht bij U!
Verlos me Heer, verlos me dan