Tussen gordijnen
verlangend uitzien naar,
een troostrijke gedachte,
een bespiegeling!
Deinende heupen,
dansende hoeden.
Aanwezig en toch niet,
keurig,kleurig.
Waar sta ik?
ONTMOETEN
Wie zegt het mij?
Erbij blijven zoals altijd,
Afscheid samenkomst,
Groeperend,nieuwsgierig uitkijkend naar.