Spiegel...
Daar zit ik weer,
't voelt bijna als terug bij af!
Bloknote op schoot,
en mijn pen in de hand
En schrijven maar...
Zo druppelt 't verdriet wel weg
Of houd ik me voor de gek,
Gaat 't helemaal niet zo goed?
Ik zie in haar,
de spiegel van mijn verleden
En al weet ik beter,
ik kan mijn ogen niet afwenden!