Er is geen deel dat ophoudt
niet constant in beweging is
zich oefent, opnieuw
vensters kuist en opnieuw
kijkt.
Omdraait, achteruit stapt,
herneemt, zachtjes weent,
opnieuw kijkt.
Er was iemand die
kenbaar maakte dat jij ergens was.
Opnieuw en
opnieuw en opnieuw.