snurk...snurk
laat me slapen.
lig niet zo te waken.
de winter ligt nog op de daken,
snurk,....snurk
laat me slapen,
ben net aan het dromen geraken
over onderwater draken
snuk..knor knor
oo nee ik ben wakker
arme stakker
de brul werkt....he ...makker
gaap gaap
genoeg...het is tijd, net als toen
tijd verknoeien...oh wat een oen,
tja... tja..
maar eerst nog een slaapje doen