praten lachen huilen
dat deed je met mij
knuffels en lieve woorden
die maakten me blij
verdriet, tranen, treurnis
dat heb je me gegeven
onmacht, treur en woede
heb ik nu in het leven
woede, ruzie, discussie
hadden we altijd
lang, lang lang geleden
had je me pas verblijd