Ik zie ze best wel vaak
ergens lopen of ergens staan
Sommige praten maar zeggen me niks
Anderen zwijgen maar spreken me aan
Ze praten over koetjes en kalfjes,
en ze herhalen ieder cliché
Ze lijken een vreemd soort wezens
maar volgens de wetenschap valt dat mee
Want meisjes zijn ook maar mensen
Ze hebben sterktes en kwetsbaarheden
Meisjes zijn ook maar mensen
op weg naar een toekomst met een verleden
Meisje zijn ook maar mensen
je kunt ze niet over één kam scheren
Meisjes zijn ook maar mensen
hoor je wel beweren...
Soms komt er één dichterbij
die mij kan hypnotyseren
Ik voel me betoverd en blij
ik zou haar willen imponeren.
Maar de hypnose heeft mij overmeesterd
en zij is weg voordat ik het weet.
Ik denk dan ook regelmatig:
die kwam van een andere planeet
Maar meisjes zijn ook maar mensen
Ze hebben sterktes en kwetsbaarheden
Meisjes zijn ook maar mensen
op weg naar een toekomst met een verleden
Meisje zijn ook maar mensen
je kunt ze niet over één kam scheren
Meisjes zijn ook maar mensen
hoor je wel beweren...
Ik droom weleens van een meisje
waarmee ik kan zitten op één lijn
Ik droom weleens van een meisje
waarbij ik helemaal mezelf kan zijn
Al met al vind ik zo'n droom
zeer onrealistisch overkomen
Maar ze zeggen zelfs dat er meisjes zijn
met soortgelijke dromen
Theoretisch zou het kunnen
ik wil niet generaliseren
En meisjes zijn ook maar mensen
hoor je wel beweren.