Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn liefste knuffel
woorden kom ik nog steeds tekort
maar een gedicht dat steeds langer word
misschien is iedereen je al vergeten
maar er is iets dat je moet weten
ik zal jou echt niet laten gaan
ook al zou je dan niet meer bestaan
in mijn gedachten zul je er altijd zijn
want denken aan jou voelt nog zo fijn
En ook al gaat het leven gewoon door
je blijft mn liefste knuffel hoor!
Over dit gedicht
Auteur:
Mris
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
04 maart 2006
Thema's:
[Dieren]
[Houden van]
[Verdriet]