Wil je een keer daten, is wat je schreef..
zoiets is niet wat ik iedere dag beleef...
Je had me al vaak gezien...
Maar wilde weten of ik wat in je zag misschien..
Nu twee maanden verder alweer onafscheidelijk van elkaar...
Het is de liefde van mijn leven .. echt waar...
Die aanraking van jou.. had ik gemist...
Dat is iets wat ik allang wist...
We zijn twee tegenpolen van elkaar.. wij twee..
We kunnen goed bekvechten, maar gaan altijd weer met elkaar mee....
Jij bent mijn hart, mijn ziel, mijn alles voor altijd...
Daarom wil ik je echt nooit meer kwijt...
ik hou van je