zij…
Een meisje dat schuilt
Bij pijn en verdriet
Haar tranen uit
Terwijl niemand het ziet
Het doet pijn
Haar zo te zien
Ze is nog zo klein
Maar dat zien ze niet
Zo eenzaam en alleen
Niemand die om haar geeft
Dat eenzaam gevoel
Ik denk dat iedereen,
Wel weet wat ik bedoel