vrienden, in hoe ver kun je daarin gaan?
vriendschap blijft altijd bestaan.
kennissen heb ik in heel het land,
maar vrienden tel ik op 1 hand.
het is hard maar waar,
vrienden had ik ze maar.
1 vriend heb ik op de chat gevonden,
alles door 1 bericht verkeerd verzonden.
dankbaar ben ik alles daarvoor,
hij geeft aan mij gehoor.
niets is te veel of te dol,
mis alleen een aai over mijn bol.
mijn hart kan ik bij hem luchten,
en in mijn woorden wegvluchten.
gewoon ff kletsen en dollen,
soms gaan er tranen rollen.
maar door woorden in te tikken,
voel ik mijn verdriet verstikken.
soms is het net of hij me ziet,
en tikt dan ff heey aniet.
hij voelt mij feilloos aan,
en ik kan weer ff stevig in mijn schoenen staan.
vrienden wie heeft er geen,
als je ze iet hebt sta je echt alleen.
hij is mijn vriend, mijn chatvriend,
waar heb ik hem aan verdiend.
vrienden op afstand ,
is totaal geen schand.
ik hou van hem op mijn manier,
en ben daarop heel fier.
EEN VRIEND HOU JE IN ERE,
en zal dat ook blijven proberen.
daarom tik ik het ook op de pc,
dan doe ik verder niemand er pijn mee.
maar vrienden voor het leven,
ik hoop het met hem te mogen beleven.