Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
wandelen
gisteren een wandeling
gemaakt in de natuur
de zon scheen
maar de wind was guur
maar ja
je kan je er tegen kleden
binnen blijven daarvoor
is echt geen reden
het deed echt wel goed
die frisse lucht
en de zon
op mijn snoet
thans dat er toch
nog modder lag
is't zo dat ik al
veel mensen zag
allemaal genietend
van die zon
hopend dat het eeuwig
duren kon
maar aan al dat mooi
komt steeds een eind
'twas de zon
die weer verdwijnt
morgen is die zon er toch wel weer
ik wandel toch zo graag
keer op keer
Danny R.
05-03-2006
Reacties op dit gedicht
flamberke vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
flamberke
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
05 maart 2006
Thema's:
[Natuur]
[Lente]
[Bewondering]