Neem een diepe zucht,
Adem de buitenlucht in,
Kijk naar de blauwe lucht.
Neem de tijd,
Geniet van de zon,
Je krijgt hiervan echt geen spijt.
Het leven is als een zonnestraal,
Geniet van het leven,
Zorg dat je er niet van baal.
Je hebt een kans om te leven,
Verspil die niet,
Dat wonder heb je van god gekregen.