Je kijkt langs me heen
Je merkt mijn gevoelens niet op
Als je het merkt, verontschuldig je je
En dat is waar het stopt
Ik weet dat het niet meer word
Niet meer, dan dat het is
Maar die gevoelens zet je niet zomaar op zij
Deze situaties in het leven, het hoort er allemaal bij
Ik geef erg veel om je, en dan maar alleen als vrienden
Als het niet verder kan gaan, dan sluit ik me daar bij aan
Want ik wil je niet verliezen, niet om dit
De gevoelens, die zullen wel weer over gaan
Ik heb alleen wat tijd nodig
Om alles een beetje te verwerken
Ik hoop dat je het snap, begrijpt
En ik wil ook dat je weet dat het me spijt
Omdat ik misschien wat overdreven gereageerd hebt
Maar jij zat ook in de fout, je speelde met mijn gevoel
Maar het komt wel weer goed, zoals jij altijd zegt
Het is verleden, en we zien wel wat er verder gebeuren gaat ...