De poel der tranen (part 1)
____
Met schrille klanken en een ijzige gil,
heeft zij zojuist,
de poort geopend,
schamend en stil.
Verdriet eeuwig opgekropt,
fontijnen bevroren,
tranen doen vallen,
vriendschap verloren.
De poel der tranen,
als legendes zo oud,
is weer geopend,
laat het je koud?
Geesten zweren,
op wraak tegen mens,
de poort van de,
poel der tranen.
Word herenigd met de..
Dood!
De duivel sluipt in mij,
voed zich met mijn,
tranen,
mijn vlees.
De duivel in mij,
bloeit op.
Tot ik, op een moment,
mijn woede niet langer,
meer opkrop.
___