Mama,
jij was er voor me
jij hielp me er doorheen toen Annie hier was
Papa,
jij hebt me nooit zo gezien
maar Annie is opgewekt mede door jou
Henk,
samen met mama heb jij het erg goed gedaan
mij heb je nooit laten vallen
Anthony,
al was je wat te jong om die emoties te begrijpen
je hebt me nooit laten vallen of verraden
Toen Annie nog bij me was, had ik nooit zo kunnen denken
Zij zat in mijn hoofd
Zij bepaalde voor mij wat ik wel en niet mocht denken
Zij bepaalde wat ik allemaal niet mocht doen
Zij bepaalde de realiteit
En deze week dus af, van de echte wereld
Ik zie nu achteraf hoe het allemaal verlopen is in jullie ogen
En daarom ben ik zo dankbaar dat jullie het zo met mij volgehouden hebben
(behalve mijn vader dan)
*zucht*