Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
eerste vlucht afgewezen
ze was zwanger van bergen,
droge kleuren, dacht
zee en ervan drinken, voelde
slechts lakens plooien
in haar witte rug,
als ingezakte golven.
Ze wachtte op-de zon
die niet- dagen wilde
ze wist, er is,
maar kon het als lucht
nooit vangen, blies
haar smeken trillend
uit, te zweten, even
om dan neer te slaan in dove stenen
23-3-2000
Reacties op dit gedicht
katlyn vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Albrecht Paul
:
Woensdag, november 14, 2001 13:38
Wat een wilde afwisseling van beelden en zintuigen. De omsluiting door bergen/stenen drukt de eenzaamheid goed uit.
Over dit gedicht
Auteur:
katlyn
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
14 november 2001
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Verliefd]
[Heimwee]