De parels droegen me
____
Waar is ze;
dat lieve, mooie meisje,
dat ooit schuilde
in mijn lijf?
Waar blijft haar mening;
haar woord tegen de mijne,
haar zachte lippen;
tegen de zijne.
Waarom ben ik niet meer,
wie ik dacht dat ik was?
Waarom doet het leven zeer,
waarom bloed in plaats van gras.
Zal ik ooit nog kunnen leven,
genieten, denken wat ik wil,
zal iemand mij ooit nog liefde geven,
of maakt dat geen verschil.
Ik leef voort in de wereld van de duivel,
wanneer hij komt,
elke nacht.
Besef ik, dat ik weer op dat meisje wacht.
Mijn leven zwart als jou hand,
ik mis de parels die mij droegen.
Ik mis je lichaam in het zand.
Ik mis de sterren die me vroegen;
krijgen wij jou ooit van kant?
____
ps. Buik, khou nog steeds heel veel van jou...