Al die kinderen
Al die kinderen om me heen
zoeken naar iets ombekent
niet wetend wat hen te wachten staat.
Ze maken plezier
met hun vriendjes
ze lachen en trekken zich niets aan,
van al dat geruzie en die oorlogen.
Ze hopen voor de hemel
maar krijgen de hel
ze zijn nog zo jong
en snappen er niets van
Laat ze toch doen
laat ze spelen
laat hen toch nog even profiteren
van dat nog mooie leven...