ik kom niet uit een sprookje,van kabouters en feeen..
ik kom uit een wereld,waar jongens je playen..
ik kom niet uit een wereld van liefde en vrede..
ik kom uit een wereld waar je word uitgelachen als je staat te bede..
Maar what the fuck denk jij wel niet wie je bent..?
Praten over mij terwijl je mij niet kent..!
Zeggen je bent een hoer en je praat te stoer..
Maar luister goed je hebt niet te maken met een kankerboer..!!
Je denkt dat je mij kan dissen om naar mijn verleden te vissen..
Als jij niet uitkijkt ga je wat van je toekomst missen..
Ze noemen me een bitch en dat is misschien wel waar..
Maar ben ik in gevaar dan zijn mijn vrienden daar..
dus onthou goed wie je voor je hebt..
niemand doet me pijn..
hij zal er voor me zijn..
hij is niet meer hier...
Maar jij zit in zijn vizier..
Jij denkt ik verneuk de wereld maar de wereld verneukt jou..
Om te denken dat je mij geplayed heb ach kerel kom gauw..
als jij dat playen noemt ga dan wat leren..
ga terug naar school en verpats je geld aan betere kleren!
de eerste keer toen ik jou zag,ik vervloek die dag..
Ik had het in de gaten het spookte door mijn gedachten..
Niet de perfecte schoonzoon maar dat kon je wel verwachten..
dus onthou goed wie je voor je hebt..
niemand doet me pijn..
hij zal er voor me zijn..
hij is niet meer hier...
Maar jij zit in zijn vizier..