Zwetende handen,
Klapperende tanden
Tranen van verdriet
Dit kan niet!
Ik alleen en jij daar
Met haar
Zonder jou wil ik niet
‘K wou dat je me nooit verliet
kom terug ,blijf bij mij
niet ik alleen maar wij
dit alles was maar vannacht
ons relatie is een pracht