ruzie
die woorden knellen me
ze blijven me bij,
kvergeet het nooit
en of ik je nog kan vergeten?
weet ik niet
je hebt spijt
maar dat zeg je altijd
en toch...
toch blijf je me kwetsen
dit kan ik niet langer aan
je moet echt stoppen
je denkt dat ik het aankan
maar je hebt het fout
Stop toch!!